Over ons

De USA Cars specialist uit Numansdorp

Heeft u er ook altijd al van gedroomd om een echte Amerikaanse auto te hebben? Kom dan eens kijken bij Extreme Cars in het Zuid-Hollandse Numansdorp. Wij zijn dé specialist op het gebied van nieuwe en gebruikte Amerikaanse auto’s. Bij ons vindt u bekende USA Cars tegen uitermate scherpe prijzen. Wij verzorgen niet alleen de import en verkoop van pick-ups, muscle cars en vans en alle bijbehorende accessoires, maar onze ervaren monteurs kunnen elke Amerikaanse auto ook perfect onderhouden.

Het juiste adres voor Amerikaanse auto’s

Een Amerikaanse auto, truck of bus is een genot om in te rijden. Ze zijn robuust, ruim, krachtig en zeer comfortabel. Extreme Cars verkoopt en levert alle modellen USA Cars zowel nieuw als gebruikt. Zo hebben wij een mooie voorraad pick-up trucks staan in onze Amerikaans ingerichte showroom zoals de Dodge Ram 1500 en ook de Toyota Tundra Platinum en niet te vergeten de Ford F-150 en de mega brede Ford Raptor. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor geweldige krachtpatsers als de Challenger SRT-8 en de Ford Mustang. Mocht u een andere auto willen die wij niet op voorraad hebben dan kunnen wij een USA car voor u importeren en alles voor u verzorgen.

Ook verhuren wij USA cars voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en meetings.

Waarom kopen bij Extreme Cars?

De mooiste pickup showroom met zeer ruime keuze. Al 20 jaar ervaring met inkoop van USA Cars en wij leveren een gebruikte USA car met history doormiddel van een Carfax of NAP uitdraai zodat u weet dat u de juiste auto koopt. Duizenden tevreden klanten gingen u voor!

Scherpe prijzen dankzij rechtstreeks inkopen bij de juiste bron in de USA kunnen wij al onze auto's zeer scherp aanbieden helemaal rijklaar met garantie.

Wij geven de beste garantie en staan voor service.

Kom ons volledige aanbod bekijken bij onze showroom in Numansdorp onder de rook van Rotterdam, en overtuig uzelf van onze expertise en scherpe prijzen.

Voorraad